hytterAakerøien Camping er en  camping beliggende ved Glomma ( Glåma ) på Telneset, ca. 7 kilometer nordøst for Tynset sentrum, og 4,5 mil sør for Røros. Eier av campingen er Stein Sigmund Øveraas. Den ble åpnet i 2007, og består av 6 enkle fiskehytter på ca. 11 kvm. Det er 4 sengeplasser, kjøkkenutstyr, kokeplater og kjøleskap i hver hytte. Det er også bygget et helt nytt sanitæranlegg i forbindelse med dem.

Området hvor campingen ligger, er fiskerikt og varierende, og spesielt godt egnet for fluefiske. Elven har et litt spesielt preg i dette området. Det varierer mye fra rolig til rask vannføring, og fra grunt til dypt vann. Ett spennende område å fiske i, med en veldig bra fiskebestand. Spesielt harrfiske er meget bra i området. Men både ørret og gjedde finnes det bra med.

Campingen ligger i en egen fluefiskesone, som er ca. 14 km lang. På www.fishspot.no finner du priser, informasjon og mulighet til å kjøpe fiskekort.

Hyttene er plassert i et tun, som vender vekk fra veien og resten av bebyggelsen på eiendommen, og ut mot elven. Bak hyttene er bygget hvor sanitæranlegget er. Det er, som bildene viser, helt nytt.

Det er ca 7 kilometer fra Tynset sentrum til Aakerøien Camping. Følg hovedveien fra Tynset på østsiden av Glomma. Gå gjerne inn på lenken til veibeskrivelse/ kart, så får du frem kjøreruten til campingen.

bad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanitæranlegg